Selecteer een pagina

Laat mij jullie liefdesverhaal vertellen,

  • dan wordt de huwelijksceremonie een onvergetelijke ervaring voor jullie en jullie gasten.
  • ik zorg ervoor dat jullie je volledig kunnen onderdompelen in het moment.
  • want met oog voor detail en een vleugje humor heb ik jullie verhaal tot leven gebracht.
  • met speciale toegevoegde elementen om de huwelijksceremonie extra bijzonder te maken.
Trouwen Babs Jessica
Hartje website

De weg naar een avontuurlijke huwelijksceremonie!

Hartje website

Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Kennismaken

Het is belangrijk om elkaar eerst te ontmoeten. Dan voel je vrijwel meteen of ik de Babs ben die jullie zoeken. Dit kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en ik kom het liefst bij jullie thuis.

2. Vragen stellen

Van jullie huwelijksceremonie is er maar één!

Of je nu kiest voor een traditionele huwelijksceremonie of een meer eigentijdse, in het Nederlands, Frans of Engels, in toga of casual outfit, ik pas me aan jullie wensen aan! Ik ben er om te helpen en een huwelijksceremonie te creëren die alle verwachtingen overtreft.

Tijdens de kennismaking mag je mij er alles over vragen. Je krijgt van mij een open en eerlijk advies. Daarna vertel ik over mijn werkwijze en wat jullie van mij kunnen verwachten.

Vragenlijst Babs

3. “Jes we do!”

Binnen een week hoor ik graag of ik jullie Babs mag zijn. Daarna plannen we  het voorgesprek in, ongeveer 4 maanden voor de trouwdag.

Ook het voorgesprek plan ik het liefst bij jullie thuis. Met een kop thee, een  glaasje fris of een ijskoud wijntje gaan we er samen eens goed voor zitten.

Ik geloof in de kracht van maatwerk, wil graag jullie verhaal horen en samenwerken om een huwelijksceremonie te creëren die jullie liefde viert. Ik ga dus niet weg voordat ik alles over jullie weet en aan de slag kan met het schrijven van de speech!

We Do Babs Jessica

4. Goed contact

Kort voor de bruiloft neem ik nog contact op om het verloop van de huwelijksceremonie door te nemen en voor de laatste puntjes op de i. Tussendoor mogen jullie natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen mocht dat nodig zijn!

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Hartje website

Contact

info@babs-jessica.nl