Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Logo Babs Jessica

Na heel wat jaren in onderwijswereld als juf en intern begeleider, besloot ik mijn hart te volgen; de trouwwereld in

Laten we kennismaken!

Mijn naam is Jessica Hermans, maar noem me gerust Jes want dat doet bijna iedereen.

Onze trouwdag is alweer 20 jaar geleden en wat een dag was dat!

Sommige mensen zeggen dat de geboortedag van je kind de mooiste dag van je leven is. Dat kan natuurlijk, maar kinderen heb ik alleen in mijn klas en daarom blijft mijn mooiste dag onze trouwdag! Als ik jullie Babs mag zijn dan gaan jullie dat zelfde geluksgevoel ervaren, beloofd!

Edwin en ik wonen samen met onze oude golden retriever op een niet zo romantische plek (het industrieterrein) in het Brabantse Etten-Leur. Mijn man volgde 5 jaar geleden zijn hart en heeft het autoschadebedrijf van zijn vader overgenomen. Ik help hem daarbij, naast mijn werk op school.

Om toch wat romantische plekken op te zoeken, maken we de mooiste reizen en zien we veel van de wereld, ook onder water op één van de vele duiktrips. Ons favoriete eiland is divers paradise Bonaire, wat we hopelijk ooit ons “thuis” mogen noemen.

Elke week maak ik tijd om een rondje hard te gaan lopen. Voor een funrun zoals de Safarirun, Disneyrun of de Villa Pardoes winterrun ben ik altijd in! Edwin en ik zijn gek op attractieparken. Als trotse tante Jes van 3 nichtjes en 3 neefjes lukt het me altijd om er eentje te porren voor een ritje in de achtbaan. De Efteling en Disneyland Parijs ken ik op mijn duimpje. Onze huwelijksreis ging naar Het Disneyland hotel en mijn trouwjurk en zijn trouwpak moesten mee!

Een ondernemend type kun je wel zeggen, dus; Mag ik nu mee op jullie avontuur?

Jessica Babs trouwfoto
Hartje website

Contact

info@babs-jessica.nl